dinsdag 31 januari 2012

Elke Kaart een Feestje! Maak een kaart voor iemand om wie je geeft.......

Dat is deze week de uitdaging bij Elke Kaart een Feestje! Team Roze is aan de beurt en hebben prachtige kaarten gemaakt!! Je kan ze hier bewonderen. De sponsor deze week is Bunny Zoes Crafts / Wags 'n Whiskers.
                                  ***********
Ik heb dit weekend een Tri Shutter kaart gemaakt en heb daarvoor de workshop van Marja gevolgd. En die kan je hier vinden. Het is erg leuk om te doen! Dit is een geboortekaartje geworden voor een collega van mijn dochter.
Het papier is van Marianne Design en de stempeltjes ook. Ik vind het altijd leuk om de naam van de baby op de kaart te verwerken en zo ook hier. Hieronder nog een paar foto's van de kaart.
Bedankt voor jullie bezoek en de leuke reacties!!
groetjes Tinie

dinsdag 24 januari 2012

Elke Kaart een Feestje! Kleurenuitdaging................

Deze week is er een kleurenuitdaging bij Elke Kaart een Feestje! De kaart die ik heb gemaakt is voor mijn schoonzus. Ze was vorige week jarig en heeft de kaart inmiddels ontvangen. De digi is "checking FB" van Mo Manning en ik vind dit echt een leuke. Ik denk dat  menigeen 's morgens onder het genot van een kopje koffie of thee even  Facebook bekijkt! :)) Ik heb haar ingekleurd met Derwent, behalve de ochtendjas die kleur heb ik niet. Dus heb ik de digi op het roze papier geprint en de jas uitgeknipt. Het papier is van Cosmo Cricket. Op het blog van Elke Kaart een Feestje! kan je zien welke kleuren je moet gebruiken voor deze uitdaging. Ook kan je daar de leuke kaarten bekijken van team Turkoois. Letraset is deze week de sponsor met een hele mooie prijs.
Bedankt voor jullie bezoek en jullie leuke reactie!
groetjes Tinie

zondag 22 januari 2012

Hartelijk gefeliciteerd met jullie trouwdag!

Deze kaart is voor mn schoonzus en zwager, ze waren alweer 29 jaar getrouwd. En ze  hebben de kaart inmiddels ontvangen en dus kan ik m laten zien. De sketch is weer van Sweet Sketch Wednesday. Het papier van Maja Design (alweer, want de doos staat nog op mn tafel :)) De zwanen zijn van Joy! En nog een paar bloemen en vlindertjes in het hoekje.
Bedankt voor jullie bezoek en leuke reacties!
groetjes Tinie

vrijdag 20 januari 2012

Jouw verjaardag..........

Vandaag ben ik aan de slag gegaan met de kaart voor de Liftchallenge. Het is weer een hele leuke kaart om te liften. Ik heb weer het mooie papier gebruikt van Maja Design. Het randje en de vlinder zijn  gemaakt met een pons van Martha Stewart. Het tekststempeltje is van Marianne Design.
Bedankt voor jullie bezoek en de leuke reacties!
Fijn weekend!!
groetjes Tinie

dinsdag 17 januari 2012

Elke Kaart een Feestje! Maak een opbergdoos……..

Vandaag is er weer een hele leuke uitdaging bij Elke Kaart een Feestje!! Het is de bedoeling om een opbergdoos te maken voor kaarten. Deze keer is het de beurt van team Roze en zij hebben prachtige dozen gemaakt. Onze sponsor deze week is een goede bekende: Karens Doodles!

Dit weekend heb ik de workshop van Ula gedaan en daar is deze opbergdoos het resultaat van.
 Ik vond het wel leuk om hem vandaag te laten zien. Heb hierop geen afdrukje gebruikt, maar heb mallen van Marianne Design gebruikt. Ook het tekststempeltje is van MD.
Er is ook al een bestemming voor deze doos, een collega op school stopt dit jaar met werken. Zij kocht regelmatig kaarten bij mij. Ze krijgt dit doosje dan met een aantal zelfgemaakte kaarten.
Bedankt voor jullie bezoek en voor jullie leuke reacties!
groetjes Tinie

dinsdag 10 januari 2012

Elke Kaart een Feestje! Uit de verkleeddoos................

En dit is alweer de 2e uitdaging van Elke Kaart een Feestje!! En de uitdaging is Uit de verkleeddoos en ik heb gekozen voor de leuke stempel  Indian Warrior van Nellie Snellen. Ik heb hem ingekleurd met Derwent potloden. Het papier is van Lily Bee Design. Veertjes heb ik gekocht bij de Hema en het tekststempeltje is van MMDesign.
De sponsor deze week is Nellie Snellen en zij stelt een hele leuke prijs beschikbaar. Jullie moeten echt nog even gaan kijken bij de kaarten van het team Turkoois, ze zijn zo leuk!! Bedankt voor jullie bezoek en de leuke reacties!
Groetjes Tinie

zaterdag 7 januari 2012

Vogeltjes..............

Er is weer een leuke schets bij Dutch Card Lovers en met mijn nieuwe mallen van Marianne Design heb ik dit kaartje gemaakt. Want naast vlinders zijn vogeltjes ook heel leuk om mee te werken. Ook de mal van de boom vind ik helemaal geweldig. Het papier is van Jillibean soup.
De tekst staat op het labeltje dat verstopt is achter de boom.
Bedankt voor jullie bezoek en een fijn weekend toegewenst!
groetjes Tinie

vrijdag 6 januari 2012

Mooie vlinder.......

Vandaag heb ik een kaartje voor een knutselvriendin die vandaag jarig is. Gefeliciteerd hoor!! Ze kijkt regelmatig op mn blog en ik hoop dat ze de kaart al uit de brievenbus heeft gehaald. Ik heb hiervoor de schets gebruikt van Sweet Sketch Wednesday, het is een hele tijd geleden dat ik heb meegedaan met die challenges. Het papier is van Maja Design en dat is heerlijk werken daarmee!! De vlinder is een nieuwe craftable van Marianne Design en omdat ik gek ben op vlinders moest die dus bij de verzameling:))
Ik heb net met takken lopen slepen, er was een mooie boom in onze tuin die de storm niet heeft overleefd. Ik heb mn man moeten bellen op zijn werk, want als de boom ging vallen, kwam die op de weg terecht. En wat moet je dan als vrouw alleen.................
Bedankt voor jullie bezoekje en de leuke reacties!

dinsdag 3 januari 2012

Liftchallenge.....

En hier is nog een kaartje vandaag. Een tijdje geleden heb ik een Liftchallenge gewonnen en daarom mocht ik deze keer meelifter zijn! De kaart die gelift moest worden staat hieronder. Ik heb papier en vlindertjes gebruikt van Marianne Design. De bloemen zijn gemaakt met mallen van Joy! De grote bloem heb ik gemaakt met mallen van spellbinders en het filmpje hoe? dat staat hier! En voor nog meer leuke liftkaarten moeten jullie even gaan kijken bij de Liftchallenge!

Ik ben een beetje laat met het plaatsen van dit berichtje, ben met mn dochter een dagje naar Bergen op Zoom geweest. Dagje shoppen en lekker weer dat we hebben gehad :))) Maar goed dat mag de pret niet drukken. Bedankt voor jullie reacties op het geboortekaartje, zoooo leuk om ze te lezen!! Een aantal van jullie vroegen al naar deze kaart en hier isie dus.
Bedankt weer voor jullie bezoek en jullie superleuke reacties!!
groetjes Tinie

Uitdaging Elke Kaart Een Feestje! Geboortekaartje....

En dan gaan we nu echt van start met de eerste echte uitdaging van Elke Kaart een Feestje!! En de opdracht is:  maak een geboortekaartje! Dit past natuurlijk heel goed bij een nieuw blog.  
 Ik heb een watervalkaart gemaakt met die leuke stempels van Eline's baby feest. Ik heb ze eerst gestempeld en daarna opgeslagen en kleiner gemaakt. Ook het papier en het tekststempeltje en sterrenstempeltje zijn van Marianne Design. Er staat op Elke Kaart een Feestje ook een workshop van een watervalkaart. De sponsor van deze week is Doeading.


En ga vooral nog even kijken op het blog van Elke Kaart een Feestje, daar kan je de leuke geboortekaartjes van de andere dames bekijken!
Bedankt voor jullie bezoek en leuke reacties!
groetjes Tinie

maandag 2 januari 2012

Hiep hiep hoera!!!


Daar is dan ons nieuwe uitdagingen blog!! Elke Kaart een Feestje! We zijn er supertrots op en staan te popelen om aan de slag te gaan. Morgen komt de eerste uitdaging en die is leuk!!

Met dank aan Mariska en Renata is alles goed gekomen en hebben we een superleuk nieuw blog. Ook zijn er nog 3 dames bijgekomen. Tijd voor jullie om maar eens te gaan kijken bij Elke Kaart een Feestje!

groetjes Tinie