dinsdag 29 mei 2012

Elke Kaart een Feestje! Proost!..............


Hier zijn we weer met de nieuwe uitdaging van Elke Kaart een Feestje!! Het is zulk mooi weer de laatste tijd, dat ik niet veel kaarten maak. Ook het bloggen schiet er helaas bij in, kwam er vanmorgen ineens achter dat ik ook nog reacties moest achterlaten bij de deelneemsters van EKEF! Morgen moet ik de hele dag werken en woensdag gaan we op schoolreis. Daarna hoop ik toch echt weer eens lekker aan het freubelen te gaan :)) Maar nu even over dit kaartje: gemaakt met papier van Basic Grey, afdrukje van Bella. De stansen zijn van Spellbinders die deze week ook de sponsor is.
En er staan nog hele leuke voorbeeld kaarten van team Turkoois op het blog van Elke Kaart een Feestje!
Bedankt voor jullie bezoek en de leuke reacties!!
groetjes Tinie

dinsdag 22 mei 2012

Elke Kaart een Feestje! KLeurenuitdaging..........

Daar zijn we weer met een nieuwe uitdaging bij Elke Kaart een Feestje! En het is weer een kleurenuitdaging deze week. En de kleuren zijn kraft, wit en 1 andere kleur en de optie is "vriendinnen"! Dat is toch een hele leuke weer!!   De sponsor is deze week Colart/Letraset met een mooi setje markers. Ons team Roze heeft weer hele leuke voorbeeldkaarten gemaakt!

Zondag heb ik dit kaartje gemaakt met de kleuren en de vriendinnen, het is een stempel van Bella en ingekleurd met Derwent. Ik heb de sketch gebruikt van Sketch Saturday en papier van .........dat kijk ik nog even na:))
Bedankt voor jullie bezoek en jullie leuke reacties!!
groetjes Tinie

zondag 20 mei 2012

Birthday wishes

Vandaag weer lekker aan het freubelen geweest, 2 kaartjes gemaakt! Het eerste kaartje zie je hier en dit heb ik gemaakt met de sketch van Sweet Sketch Wednesday en met de kleuren van Just Us Girls: blauw, geel en wit. Wat een uitdagingen! De digi is van Digistamp Boutique en ik vind dr echt een schatje! Ik heb haar ingekleurd met Derwent en het papier is van Maja Design, behalve het gele papier maar daar weet ik geen naam van. 'n Strikje en de vlindertjes heb ik weleens bij Zeeman gekocht.
Het 2e kaartje komt dinsdag op mn blog, ik hoop dat jullie dan weer even komen kijken!
Bedankt voor dit bezoekje en de leuke reacties die ik met veel plezier lees!
groetjes Tinie

woensdag 16 mei 2012

Clean and simple.....................



Daar ben ik weer met 2 kaartjes en die heb ik gemaakt voor de challenge van Dutch Card Lovers. Daarvoor moet je een CAS kaart maken met de kleuren roze, oranje en groen. Op deze kaart heb ik gestempeld met stempels van Different Colors. Ik heb gekozen voor bloemen omdat ik met deze kaart ook mee wil doen met de natuur challenge van Mi Cas es su Cas. Ben nog niet zo goed in het maken van Cas kaartjes, maar aldoende leert men;)


En dit was de eerste kaart die ik had gemaakt, maar die heeft toch wel heel veel laagjes en het is de bedoeling bij CAS kaarten om juist zo min mogelijk laagjes te gebruiken :)) Maar met deze kaart doe ik dan wel weer mee met Each Card is Unique om een kaart te maken met een twinchie. Dat is een stukje papier van ong 5x5 cm. Op dit kaartje heb ik weer de stempeltjes gebruikt van Art Impression.
Bedankt voor jullie bezoek en de leuke reacties!!
groetjes Tinie

dinsdag 15 mei 2012

Elke Kaart een Feestje! Alles mag...................

Het is weer dinsdag en dus is er weer een nieuwe uitdaging van Elke Kaart een Feestje! En dit keer mag alles!! Nou dat is dus lekker makkelijk! Ik heb de omlijsting van de trouwkaart die ik eerder heb gemaakt,  hier nog een keer gebruikt. Het stempeltje is van Nellie Snellen die deze week onze sponsor is. De swirls zijn van Marianne Design en de tekststempel van Nicole.
Op ons blog vind je de prachtige kaarten van team Turkoois.
Bedankt voor jullie bezoek en de leuke reacties!!
groetjes Tinie

zondag 13 mei 2012

50 jaar getrouwd.............



Vandaag deze kaart gemaakt met het prachtige oude stelletje van Mo Manning. Ik heb deze digi ingekleurd met Derwent potloden. De kaart is voor een oom en tante die deze maand 50 jaar getrouwd zijn. Ik heb hiervoor de schets gebruikt van Sweet Sketch Wednesday, het is al een hele tijd geleden dat ik aan deze challenges heb meegedaan. Het papier is van Basic Grey en de bloem is een craftable van Marianne Design. Hoe je deze bloem zo maakt staat op het blog van de Nederlandse Kaarten Uitdaging.

Bedankt voor jullie bezoek en de leuke reacties!!
groetjes Tinie

zaterdag 12 mei 2012

Geslaagd!!........

De afgelopen dagen ben ik bezig geweest met dit kaartje. Ik heb hiervoor de liftkaart van de Liftchallenge gebruikt. Heb wel een aantal keren gedacht om een hele andere te gaan maken, maar ben toch met deze verdergegaan. De rozet heb ik gemaakt met de scorpal, de houten figuurtjes heb ik gekregen van Mieke. Het papier is van Alla-Prima. Verder 2 labeltjes met daarop de tekst, deze is voor de voorraad en ik hoop er straks iemand blij mee te maken! Op het blog van de Liftchallenge staat de orginele liftkaart en de leuke voorbeelden.
Bedankt voor jullie bezoek en de leuke reacties!!
groetjes Tinie

dinsdag 8 mei 2012

Elke Kaart een Feestje! Al ....jaar een prachtig paar!

Vandaag is er weer een nieuwe uitdaging bij Elke Kaart een Feestje!! En het thema deze week is:  Al..... jaar een prachtig paar!
Echt leuk om daarmee aan de slag te gaan en ik ben weer benieuwd naar jullie kaarten! Jullie kunnen vast wat inspiratie opdoen bij onze collega's van team Roze!! En deze week is onze sponsor Karens Doodles en zij heeft ook hele leuke digi's voor dit thema!
Veel succes!
groetjes Tinie

zondag 6 mei 2012

Trouwkaart..................

De afgelopen dagen ben ik, tussen de bedrijven door,  bezig geweest met deze kaart. Het is een trouwkaart voor de dochter van een knutselvriendin die deze week in het huwelijksbootje stapt. De rand heb ik gemaakt met een Martha Stewart pons en dit idee had ik gezien bij Becca. Het papier is van Maja Design en de digi van Mo Manning. Op hun trouwkaart staat ook een boom, dus die heb ik ook deze kaart terug laten komen. Nog verder afgewerkt met bloemetjes en pareltjes.
Met deze kaart wil ik meedoen met Mo's Digital Challenge Blog - Anything goes
Bedankt voor jullie bezoek en de leuke reacties!!
groetjes Tinie

dinsdag 1 mei 2012

Elke Kaart een Feestje! Schets 26.................


Mijn zomerse kaart heeft wel geholpen, wat een stralende Koninginnedag!! Daar worden we blij van toch? Vandaag hebben we een nieuwe uitdaging bij Elke Kaart een Feestje! Het is weer tijd voor de schets en deze heeft Ula gemaakt.  Een hele fijne schets om mee te werken. Met als optie sport, en daarvoor heb ik deze digi gebruikt van Mo's Digital Pencil ingekleurd met Derwent potloden. De tekst heb ik ergens op internet gezien. Het papier is van Basic Grey. Onze sponsor is deze week weer  Doeading. Ik hoop dat jullie allemaal weer meedoen!! Willen jullie nog wat inspiratie opdoen, ga dan even kijken bij team Turkoois op ons blog!
Bedankt weer voor jullie bezoek en de leuke reactie!!
groetjes Tinie